میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ویلیامز از رد پیشنهاد بارسا پشیمان شد ویرتز در حسرت حضور در منچسترسیتی جانشین قلعه‌نویی مشخص شد| گالیاردی جای امیر را می‌گیرد شاهرخ بیانی: نازون استقلال را ۱۰ نفره کرد برنامه کامل ورزشکاران ایران در روز نخست بازی‌های کشور‌های اسلامی + عکس
سرخط خبرها

فرش‌آرا وارد می شود| جدال با «راگا»‌ی با تجربه

  • کد خبر: ۵۵۷۱۸
  • ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱
فرش‌آرا وارد می شود| جدال با «راگا»‌ی با تجربه
فرش‌آرا امروز میزبان تیم تازه‌وارد لیگ است و باید مقابل راگایی به میدان برود که کشاورز، بهترین یارش را به دلیل آسیب دیدگی در اختیار ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز، هفته ششم لیگ برتر فوتسال در‌حالی امروز آغاز می‌شود که شاگردان مجید مرتضایی در فرش‌آرا از ساعت‌۱۵ در سالن شهید بهشتی مشهد از تیم تازه‌وارد «راگا» تهران پذیرایی می‌کنند. تیم فوتسال فرش‌آرا و راگا درحالی امروز رو‌در‌روی یکدیگر قرار می‌گیرند که در جدول نیز همسایه هستند و راگا با ۹‌امتیاز و فرش‌آرا با ۸‌امتیاز به‌ترتیب دوم و سوم هستند. تیم راگا که این فصل لیگ‌برتری شده، از نظر مهره‌ای تیمی خوب است و بازیکنانی، چون علی ابراهیمی، موسی حسن‌دوست، عارف بلوکی، محمد کشاورز و مجتبی نصیری‌نیا را در اختیار دارد. علی ابراهیمی فصل قبل یک نیم‌فصل برای فرش‌آرا بازی کرد و بازیکن مشهدی این تیم تهرانی به حساب می‌آید.
 
نکته جالب این بازی تقابل مجید مرتضایی و احمد پری‌آذر است. پری‌آذر سال‌ها پیش در تیم علم‌و‌ادب مشهد بازی می‌کرد و از بازیکنان محبوب هواداران مشهدی بود که حالا در قامت مربیگری کارش را ادامه می‌دهد و حضور دوباره‌اش در مشهد بر جذابیت‌های این بازی خواهد افزود. البته محمد کشاورز بازیکن-‌مربی راگاست، ولی پری‌آذر همه‌کاره نیمکت تیم تازه‌وارد لیگ برتر است. از طرفی استراحت سن‌ایچ ساوه سیزده‌امتیازی در این هفته از مسابقات به ۲ تیم فرش‌آرا و راگا این فرصت را می‌دهد که با کسب ۳‌امتیاز به صدر نزدیک شوند. در سایر دیدار‌های این هفته ایمان شیراز مقابل مس‌سونگون به میدان می‌رود و کوثر اصفهان هم با حفاری اهواز بازی خواهد کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->